7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da kongreye doğru

Turkcell Süper Lig'e çıktıktan sonra da taraftarlarına gün yüzü göstermeyen Diyarbakırspor'da kongre haftası başlıyor. Yeni yönetimle ilgili netleşen bir çalışma olmazken, Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği ise kongrenin ertelenmesini istemiyor.

Büyük sıkıntılar içerisinde 4 yıllık Turkcell Süper Lig özlemine son veren ancak yaşadığı sıkıntıların bitmesi yerine taraftarlarını kahreden Yeşil-kırmızılı ekipte gözler, Cuma günü yapılacak kongreye çevrildi. Mevcut başkan Dr. Abdurrahman Yakut, maddi destek verilmediği takdirde bugünkü koşullarda aday olmayacağını ifade etti. Siyasiler ve kent yöneticileri şu ana kadar yönetim krizinin son bulması için çalışma yapmazken, kongre gününe kadar neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, 19 Haziran Cuma günkü kongrenin ne şartta olursa olsun yapılması ve yeni yönetimin oluşması gerektiğini bildirdi. İnternet sitelerinin tavırlarını da eleştiren İşlek, yapılan yıkıcı ve moral bozucu yayınlarla kulübe sahip çıkabilecek insanların soğutulduğunu söyledi. İşlek, "Bazı internet siteleri EEDC için karalama haberleri yapıyorlardı. Şimdi ise yönetimin bu insanlarla oturup anlaşmaya vardığını, birkaç gün içerisinde protokol imzalanacağını öğreniyoruz.

Sponsorluk kulübün yararınadır ve bizler de buna yönelik her şeyi destekliyoruz. Cuma günkü kongre mutlaka yapılmalıdır. Eğer erteleme olmazsa veya yönetim oluşmazsa büyük bir kaos olacaktır. Diyarbakırspor için her geçen gün kayıptır. Yeni sezon çalışmalarına bir an önce başlanılmalıdır. Her zaman başkanımızın ve yönetimin arkasındayız. Herkes işine baksın ve Dr. Abdurrahman Yakut'un yapacağı çalışmalar, vereceği kararlar için rahat bıraksın. Kimse akıl hocalığı yapmaya kalkışmasın. Akıllı olduğunu düşünenler bu akıllarını kendilerine saklasınlar. Başkan Yakut'un bunların aklına ihtiyacı yoktur" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 17:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?