8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da kongreye doğru

Diyarbakırspor'da yarın yapılacak olağanüstü kongre öncesi Kulüp Başkanı Servet Can, yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

Diyarbakırspor'u yeniden Süper Lig'e taşımak istediklerini söyleyen Başkan Servet Can "Diyarbakırspor'un küme düşmesi nedeniyle olağanüstü kongre kararı almıştık. Amacımız Diyarbakırspor'un önünü açmak ve Diyarbakırspor'u sağlıklı bir delege yapısıyla daha sağlam bir temellere oturtmaktı. İlk kongre yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 15 gün ertelendi. İkincisinde ise yönetimine kimse talip olmadı. Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımızın tüm iyi niyetli çabalarına rağmen yeni bir yönetim oluşmadı. Geçen süre içerisinde bazı eski yöneticilerin kulüpten alacaklarını hibe etmeleri bizleri son derece memnun etmiştir. Bu arkadaşlarımıza kamuoyu önünde teşekkür ediyorum. Artık kaybedecek tek günümüz bile kalmamıştır. Herkesi Diyarbakırspor çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Her kesimin üzerinde uzlaşma sağladığı bir yönetimin oluşması için üzerime düşen görevi üstleneceğimi tüm kamuoyu bilmelidir. Yarın yapılacak kongrede Diyarbakırspor'un sahipsiz olmadığını göstermek için ve kamuoyunun talepleri doğrultusunda başkanlığa yeniden adayım. Diyarbakırspor'u yeniden hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
.
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2006 Pazartesi 16:25:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
DİYARBAKIRSPOR ozgenclergrubu BAŞKANI MURAT KAPLAN IP: 85.101.31.xxx Tarih : 27.06.2006 10:14:08
SAYIN SERVET CAN A YAPTIĞI BU ÜSTÜN MÜCADELEDEN DOLAYI TARAFTARLARIMIZ VE DİYARBAKIR HALKI OLARAK SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNAR TEŞEKKÜRLERİMİZİ BİLDİRİR YENİ SEZONDA BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ HEP YANINDAYIZ SAYIN BAŞKAN