7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da kriz kapıda

DİYARBAKIRSPOR ÖDEME YAPMAZSA TAZEMETA SERBEST KALACAK

Turkcell Süper Lig'de kümeden düşmesine kesin gözüyle bakılan Diyarbakırspor'da ekonomik kriz nedeniyle her an yaprak dökümü başlayabilir. Kamerunlu golcü Thierry Tazemeta'nın alacağı ödenmediği için kulübe uyarı yazısı geldiği bildirildi.

Diyarbakırspor'da alınan başarısız sonuçların ardından bu kez yeni bir kriz kapıda. Alacaklarını tahsil edemeyen futbolcular kervanına bu kez takımın Kamerunlu golcüsü Thierry Tazemeta katıldı. Tazemeta'nın alacaklarını tahsil edemediği için kulübe tebligat gönderdiği öğrenildi. Bu futbolcunun alacağı sezon sonuna kadar ödenmezse siyahi oyuncu serbest kalıp kulübüne para kazandırmadan başka takımlara gidebilecek.

Diyarbakırspor'da 70 bin euro alacağı olan Thierry Tazemeta'nın her an serbest kalacağı öğrenildi. Yeşil-kırmızılı kulüp bu parayı sezon sonuna kadar yatırmadığı takdirde Tazemeta istediği kulübe bedelsiz olarak transfer olabilecek. Küme düşmesi büyük ölçüde kesinleşen Diyarbakırspor'da iki yıllık sözleşmesi bulunan Tazemeta, bu sezon gösterdiği performansla takıma sezon sonunda para kazandıracak futbolcular arasında gösteriliyordu.

Bu arada, Yeşil-kırmızılı yöneticiler, bu futbolcuyla ilgili sorunun önümüzdeki hafta içerisinde çözüleceğini ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2010 Cumartesi 14:18:03
Güncelleme :9 Mayıs 2010 Pazar 23:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?