7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da nefesler tutuldu

Diyarbakırspor'da Fenerbahçe maçı öncesinde nefesler tutulmuş vaziyette. Yeşil-kırmızılı takım, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayıp tesislerinde kampa çekildi.

Diyarbakırspor taraftarlarının sevgilisi durumunda olan Erhan Şentürk bu maç için özel hazırlandığını belirtti. Geldiği ilk günden bu yana oynadığı futbol ve hareketleri ile taraftarın gönlünde taht kuran Şentürk, Fenerbahçe maçı öncesi şunları söyledi:

"İki haftada kazandığımız 4 puan ile taraftarlarımızı bir nebze olsun mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Ancak evimizde taraftarlarımıza galibiyet yaşatamamanın sıkıntısı içerisindeyiz diyebilirim. Bu maçta bu sıkıntıyı yeneceğimiz kanaatindeyim.

Hocamın görev vermesi durumunda iyi bir futbol izleteceğime ve elimden geleni yapacağımı herkesin bilmesini istiyorum. Büyük Diyarbakırspor camiasına yakışır bir mücadele ile sahadan 3 puan ile ayrılan taraf olmak istiyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ancak çekinmiyoruz. Taraftarlarımızdan ricam 90 dakika susmadan bizlere destek versinler. Fenerbahçe'ye cehennem havası yaşatalım. 90 dakika sonunda gülen taraf biz olacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2009 Pazar 15:21:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?