8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da para dopingi

Diyarbakırspor yönetimi, Giresunspor maçı öncesinde futbolculara 5'er bin TL dağıttı.

Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, futbolculara 5'er bin TL dağıtılacağını belirterek, "Oyuncularımız gerçekten onurlu bir şekilde mücadelelerini sürdürüyor. Benim de onlara bir sözüm vardı. Siz görevinizi yapın, bizler de sizin hakkınızı mutlaka ödeyeceğiz demiştik. İşte bugün binbir zorlukla bulduğumuz parayı onlara dağıtacağız. Bu dağıtacağımız para Çaykur Rizespor maçının galibiyet primidir. Tüm oyuncularımıza 5'er bin TL ödeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Giresunspor'un güçlü bir takım olduğunu, puan sıralamasındaki yerinin kimseyi aldatmaması gerektiğini kaydeden Başkan Yakut, "Bu maçın önemini tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize bildirdik. Önümüzde sadece 8 maç kaldı. Kulüpte maddi sorunların olduğunu, tek başıma elimden geleni yapmaya çalıştığımı ve bu takım için tüm kentin destek olmasını istediğimizi defalarca kamuoyuna ilettik. Oyuncularımız gerçekten onurlu bir şekilde mücadele ediyorlar. Sezon başından beri maç başı paralarını ve son 4 maçın primlerini ödeyemedik. Bu takım sadece benim değil, tüm halkın takımıdır. Benim gücüm de bir yere kadar. Bu nedenle Diyarbakırlılar'dan bize destek olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Yeşil-kırmızılı taraftarları Giresunspor maçına davet eden Başkan Yakut, "Giresunspor maçı bizim için çok önemli, kaybetmeye tahammülümüz yok. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar. Stadı tamamen dolu görmek istiyoruz. Ayrıca herkes yanında oturana dikkat etsin. Bu takımın başarısını hazmedeyen kişiler mutlaka içimizde de vardır. Bu kişilerin amaçlarına ulaşmaması için herkesin dikkatli olması lazım. Kimse sahaya bir şey atmasın, maçın sonuna kadar sadece kendi takımlarına destek versinler. Bu takım
zarar görünce hepimiz cezalandırılmış oluyoruz. Diyarbakırlıyım diyen herkes Pazar günü Atatürk Stadı'na gelerek, takımını destekler" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 18:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?