8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da şok istifa

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakırspor'da teknik direktör Recep Bayık, kötü gidişat nedeniyle kulübün menfaatleri doğrultusunda istifa ettiğini açıkladı.

Diyarbakırspor Kulubü Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanoğlu ve altyapıdan sorumlu Asbaşkan Mehmet Akıncı ile kulüpte basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Recep Bayık, istifa ettiğini açıkladı.

Futbol Şube Sorumlusu Nafiz Bedirhanolğu, hizmetlerinden dolayı Recep Bayık'a teşekkür ederken, istifa kararının karşılıklı konuşularak gerçekleştiğini belirterek, "Hocamız aslında geçen hafta istifasını vermişti, ama biz bunu kabul etmedik. 3-0 kazandığımız Kocaelispor maçından sonra yönetim olarak bir araya geldik ve hocamız ile de görüşerek verdiği istifa kararını onayladık" dedi.

Teknik direktör Recep Bayık ise, takımın durumunu bilmesine rağmen görevi kabul ettiğini hatırlatarak, "Ancak bu takımla yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Ne var ki işler istediğim gibi gitmedi. Düşündüm, taşındım ve bir kan değişikliğinin şart olduğuna karar verdim. Bu nedenle istifa etmeye karar verdim. Tabii daha önce futbol oynadığım bu kulüpten ayrılırken bir galibiyetle veda etmek istedim. Kocaelispor maçından daha önce verdiğim istifamı yönetime bir kez daha sundum ve bu kez kabul edildi. Diyarbakırspor'a ve gelecek teknik heyete bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bedirhanolğu, daha sonra Recep Bayık'tan boşalan teknik direktörlük görevine bugün yeni birini getireceklerini ve bunu daha sonra basın mensuplarıyla paylaşacaklarını söyledi. Yönetimin anlaştığı yeni teknik direktör'ün Murat Yiğiter olduğu ancak kesin anlaşma sağlandıktan sonra açıklanacağı öğrenildi. -

...
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2011 Perşembe 18:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?