7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da Süper Lig hedefi

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Servet Can, sözleşmesi devam eden futbolcuların başka bir kulübe gitmelerine izin vermeyeceklerini söyledi. 

Tek hedeflerinin yeniden Süper Lig'e yükselmek olduğunu belirten Başkan Servet Can, "Transfer teklifleri gelen oyuncularımızı kesinlikle bırakmayacağız. Hedefimiz yeniden Süper Lig'e yükselmek, bu hedefimizi gerçekleştirmek için bu oyunculara ihtiyacımız olacak. Biz yapacağımız takviyelerle mevcut kadromuzu daha da güçlendirmek istiyoruz. Takımdan gitmek isteyen her oyuncuyu gönderirsek Süper Lig hedefi için nasıl mücadele edeceğiz" dedi. 

Diyarbakırspor'un küme düşmesinde herkesin hatasının olduğunu ifade eden Başkan Can, "Küme düştüğümüz için taraftarlarımızdan büyük tepki aldık. Futbolcularımız artık hareketlerine dikkat etmelidir. Küme düştüğümüz için hepimiz suçluyuz. Hiçbir futbolcu Diyarbakırspor'dan büyük değil. Yeşil-kırmızılı forma altında birçok büyük futbolcu oynadı. Kulüpte kimsenin alacağı kalmayacağı, alacağı olan herkesin parasını ödeyeceğiz" diye konuştu. 

Öte yandan, Diyarbakırspor'un dış transferde Siirtspor'dan golcü futbolcu Tufan Apaydın ile 2 yıllığına prensipte anlaştığı öğrenildi. Tufan, geçen sezon Siirtspor forması altında 14 gol kaydetti. Tufan Apaydın, 19 kez ümit ve genç milli takım formasını giydi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2006 Çarşamba 12:05:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
berat günlü IP: 81.214.244.xxx Tarih : 6.07.2006 16:10:53
başkan çok iyi düşünüyor . çok iyi bir başkan.tebrikler başkan. iyi bir başkana yakışır hareketlerde bulunuyor.......