4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef 3 puan

diyarbakırsporTürk Telekom Lig A'da mücadele eden Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. 

Kulübün tesislerinde Teknik Direktör Bahri Kaya nezaretinde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından basına kapalı taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan kaleci Metin Aktaş katılmadı. Teknik Direktör Bahri Kaya, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Elazığspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Birçok takım bizim gibi belli bir dönem sıkıntılar yaşadı. Artık Diyarbakırspor olarak başarılı sonuçlar alıp bir çıkış yakalayıp, düzlüğe çıkmak istiyoruz.

 Elazığspor ile oynayacağımız maç bizim açımızdan çok önemli, bu karşılaşma Süper Lig yolunda kaderimizi tayin edecek. Bu nedenle işimizi sıkı tutuyoruz. Moral ve motivasyon yönünden de iyi durumdayız. Elazığspor maçında sahaya 3 puan için çıkacağız ve bunu başaracak güce sahibiz" diye konuştu. 

Yeşil-kırmızılı futbolcu Burhan Eşer ise, Elazığspor maçını kazanmaları halinde Süper Lig yolunda avantaj yakalayacaklarını belirterek "Elazığspor ile çok zevkli ve çekişmeli bir maç oynayacağız. Bizim galibiyete ihtiyacımız var. Çünkü, bu maçın ardından Kasımpaşa ve Orduspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Rakibimiz kim olursa olsun sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 14:56:55
Güncelleme :8 Mart 2007 Perşembe 14:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?