5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da tek hedef galibiyet

Diyarbakırspor, Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.


Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Murat Yiğiter yönetiminde yapılan antrenmanda yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Murat Yiğiter, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Kocaelispor maçına galibiyet için gideceklerini söyledi. Lige talihsiz puan kaybıyla başladıklarını ifade eden Yiğiter, "Lige daha iyi bir başlangıç yapabilirdik. Kayseri Erciyesspor karşısında kazanmayı hakkeden taraf bizdik.


Ancak sahadan beraberlikle ayrıldık. Artık bu maç geride kaldı, şimdi deplasmanda oynayacağımız Kocaelispor maçını düşünüyoruz. Kocaeli'ye kazanmak için gideceğiz. Tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Ligin başında işi çok sıkı tutmalıyız. Herkesin üzerine düşen görevi tam anlamıyla yerine getirmesi gerekiyor. Diyarbakırspor, sadece başarıyı düşünmelidir. Hep bu noktada olmalıyız ki başarılı bir çizgiye ulaşabilelim" dedi.


Yeşil-kırmızılı futbolcu Bülent Bal ise, Kocaelispor maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını söyleyerek, "Kayseri Erciyesspor karşısında takımın beraberlik golünü attım. Kocaelispor maçında da gol atmayı istiyorum. Gollerimi atmaya devam edeceğim. Taraftarlarımız da bize destek olsunlar, gerisini merak etmesinler. Kocaelispor maçına çok iyi hazırlanıyoruz. Bu deplasmandan 3 puanla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2007 Salı 12:30:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?