3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da transfer atağı

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da transfer çalışmaları başladı. Çaykur Rizespor'dan Şadi ve Bahadır ile prensipte anlaşan Yeşil-kırmızılı kulüp Galatasaray'lı Özgürcan Turan ile de görüşmelerini sürdürüyor.

İkinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Diyarbakırspor , Turkcell Süper Lig'de forma şansı bulamayan futbolcuların peşine düştü. Adnan Öktüren yönetimindeki Yeşil-kırmızılı kulüp, prensipte anlaştığı Çaykur Rizespor'lu Şadi ve Bahadır ile Perşembe günü sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Ligin ikinci yarısı için güçlü bir ekip oluşturmak için takıma bir kaç takviye yapacaklarını belirten Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren "Kulübümüz iş olsun diye transfer yapmayacak.

Çaykur Rizespor'dan Şadi Çolak ve stoper oyuncu Bahadır ile Perşembe günü sözleşme imzalayacağız. Galatasaray'ın bize verdiği Özgürcan ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu futbolcuyla anlaşırsak renklerimize dahil edeceğiz. Yönetim olarak görevlendirdiğimiz arkadaşlar Antalya kampımızı yakın takibe aldı" dedi.

Diyarbakırspor yönetiminin görev dağılımı ise akşam yapılacak toplantı sonrası kararlaştırılacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 10:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?