7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Türkcell Süper Ligi'nin ikinci haftasında deplasmanda oynadığı maçta rakibi Trabzonspor'u 2-1 mağlup edip puanını 4'e çıkaran Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor.

Ligin ilk maçını sahasında oynayan ve Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Diyarbakırspor'da ikinci maçtan 3 puanla ayrılması yüzleri güldürdü.

Maç sonrası gece 01.30'da özel uçakla Diyarbakır'a dönen Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Çetin Sümer, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin güzel olduğunu belirterek, "Biz inanmışlığımızın karşılığını aldık dersek yerinde olur. Sıfırdan oluşturulan takımın başına Teknik Direktör Ziya Doğan'ı getirdik. Hepimiz birbirimize inandık. Yapılan transferler bizi mahcup etmedi, rakiplerimize karşı yüzümüzü güldürdü. Teknik Heyetimizi ve futbolcularımızı başarılı sonuçtan dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Ziya Doğan ise, "Önce bir deplasman maçından galibiyetle dönmek elbetteki sevindiricidir. Futbolcularıma saha içinde verdiğim görev onlarca harfiyen yerine getirildi. Hem de güçlü bir rakip karşısında. Artık bu sevinç faslını bir kenara bırakıp, önümüzdeki önemli maçları düşünmemiz gerekiyor. Rakibimiz karşısında ilk dakikalar iyi etüt yaptık. Onları durdurmaya büyük gayret gösterdik. Artık bu maçımızla ilgili yorum yapmaya gerek yok.Şimdi önümüzdeki maçları düşünmemiz gerekiyor" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2009 Pazar 14:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?