5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'da yüzler gülüyor

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor'da deplasmanda Altay karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Kulüp Başkanı Ahmet Aydın, Altay galibiyetiyle derin bir nefes aldıklarını belirterek, "Ligin ikinci yarısında aldığımız başarısız sonuçlar bizleri fazlasıyla üzüyordu. Süper Lig hedefinden uzaklaşmamak için kötü gidişe son vermemiz ve çıkışa geçmemiz gerekiyordu. Altay maçına dönüm noktası olarak bakıyorduk. Futbolcularımız Altay karşısında çok iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldı. Teknik heyet ve oyuncuları, aldıkları bu galibiyet nedeniyle kutluyorum" diye konuştu. 

Teknik Direktör Bahri Kaya ise, Altay karşısında çok iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Altay maçına çok iyi hazırlanmıştık. Kazanmak için tüm gücümüzle mücadele ettik. Maç boyunca rakibimizden üstün bir futbol sergiledik. 3 puan için çok istekliydik. Altay'dan hiç çekinmedik. Her hattımızla mükemmeldik. İzmirli sporseverlere iyi bir futbol izlettirdik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Takımımla gurur duyuyorum" dedi. 

Ligin 2. yarısına iyi başlayamadıklarını dile getiren Kaya, "Eğer sahamızda kaybettiğimiz puanları alsaydık, şimdi zirvede yer alırdık. Ama geçmişe değil, ileriye bakmak zorundayız. Bundan sonraki maçlarımızı birer final havası içerisinde oynayacağız. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Türk Telekomspor maçında da sahaya galibiyet için çıkacağız" ifadelerini kullandı.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2007 Salı 13:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Uğur Ersöz IP: 212.175.180.xxx Tarih : 6.04.2007 11:11:40
Ben ankara da okuyorum aslen diyarbakırlıyım bu maç için d.bakıra geleceğim sayın Bahri Kayanın bu maça çok önem göstermesi gerekiyor çünkü T.Telekom hafife alınacak bir takım değil......, .....ZAZA.....