8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'dan engellilere jest!

DİYARBAKIRSPOR'DAN ENGELLİLERE FORMA VE MAÇ BİLETİ

Diyarbakırspor Kulübü, Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında kentte yaşayan engellilere forma ve maç bileti hediye etti.

Diyarbakırspor'dan engellilere anlamlı yardım. Diyarbakırspor Kulübü kentte yaşayan 21 engelli vatandaşa Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Diyarbakırspor forması ve maç biletleri hediye etti.

Diyarbakırspor Store Mağazası önünde düzenlenen etkinliğe Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ve Kulüp Basın Sözcüsü Suat Önen ile engelliler ve öğretmenleri katıldılar. Diyarbakırsporlu yöneticiler ile Teknik Direktör Ziya Doğan engellilere kulüplerin formasını ve Pazar günü oynanacak olan Kasımpaşa maçının biletlerini hediye ettiler.

Etkinlikte bir konuşma yapan Teknik Direktör Ziya Doğan, "Sadece böyle bir günde değil, her zaman engellilerin yanında olmamız gerekiyor. Bu kentteki tüm kurum ve kuruluşların, zenginlerin, engellilere yeterince maddi ve manevi destek vermesi gerekmektedir. Bu gençlerimizi bir nebze olsun sevindirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu gençler hepimizin evlatları. Onların daima yanında olmamız gerekmektedir. Bu gençlerimizi daima Diyarbakırspor'un maçlarında görmek istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Çetin Sümer ise, Diyarbakırspor olarak engelliler gününde bir katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Hocaları nezaretinde mağazamıza davet ettiğimiz engelli kardeşlerimizi sevindirelim dedik. Kendilerine takımımızın forma ve malzemelerini hediye ettik. Pazar günü oynayacağımız maçımıza davet edip biletlerini dağıttık. Hem onlar hem de bizler mutlu olduk" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR'DAN ENGELLİLERE FORMA VE MAÇ BİLETİ
DİYARBAKIRSPOR'DAN ENGELLİLERE FORMA VE MAÇ BİLETİ
DİYARBAKIRSPOR'DAN ENGELLİLERE FORMA VE MAÇ BİLETİ
DİYARBAKIRSPOR'DAN ENGELLİLERE FORMA VE MAÇ BİLETİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 14:37:01
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 16:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?