3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'dan kaleci transferi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor, prensipte anlaştığı Sivasspor kalecisi Harun Algın'la 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaleci Harun Algın'ı Diyarbakır'a getiren Yeşil-kırmızılı yönetim, genç futbolcuyla her konuda anlaşıp sözleşme imzaladı. Diyarbakırspor Genel Kaptanı Salih Akçadağ, kadrolarını güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Uzun zamandır Sivasspor'un kalecilerinden Harun Algın'la görüşüyorduk. Kendisine başka kulüpler de talipti. Dün akşam saatlerinde kendisini Diyarbakır'a getirip, kulüp binasında 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. İmzanın ardından oyuncumuz takımla birlikte çalışmalarına başladı. Ayrıca prensipte anlaştığımız Gençlerbirliği Oftaşsporlu Çağatay ile sözleşme imzalayacağız. Bugüne kadar kadromuza Çaykur Rizespor'dan Şadi Çolak, Bahadır Sekizkardeş, Mardinspor'dan Murat Önür, Ankaraspor'dan Fırat ve Anıl ile son olarak Sivassporlu Harun Algın'ı dahil ettik" dedi.

Genel Kaptan Salih Akçadağ, zorlu maraton öncesi futbolculara kart görmemeleri konusunda uyarıda bulunduklarını da söyledi. Akçadağ, "Ligde oynanan 20 maçta oyuncularımız 4 kırmızı, 47 sarı kart gördü. Serkan Özsoy, Bülent Bal, Selçuk Yıldırımkaya ve devre arasında gönderilen Serkan Kılıç kırmızı kartla oyundan atılan oyuncularımız oldu. Serkan Özsoy, Sinan Turan, Gürol Azer, Erhan Agaçe, Hüseyin, Selçuk ve Ersin de 4'er sarı karttan cezalı duruma düştükleri için 1'er maç oynamadılar. Şu anda 4 futbolcumuz kart sınırında bulunuyor. Kart konusunda futbolcularımızın dikkatli olmalarını istedik" şeklinde konuştu.

Bu arada, Diyarbakırspor'un prensipte anlaştığı Gençlerbirliği Oftaşsporlu Çağatay'ın da sözleşme imzalamak için Diyarbakır'a geleceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 18:53:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?