7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'dan sert tepki

DİYARBAKIRSPOR'DAN SERT TEPKİ

Diyarbakırspor Basın Sözcüsü Suat Önen, ulusal bir gazetede yayınlanan "Diyarbakırspor'un Süper Lig'i karıştırma planı" haberine büyük tepki gösterdi.

Medyada çıkan "Diyarbakırspor'un Süper Lig'i karıştırma planı" haberine Diyarbakırspor yönetimi tepki gösterdi. Basın Sözcüsü Suat Önen, daha önce uğradıkları haksızlıklara tepki göstermek için ligden çekilmeyi düşündüklerini ancak şu anda böyle bir planları olmadığını söyledi.

Bu sezon hakkı en fazla gasp edilen takım olduklarını ifade eden Suat Önen, "Her yönden üzerimize çok gelindi. Sahada haksız kararlarla puanlar kaybettik. Diyarbakırspor'u, sanki bu ülkenin takımı değilmiş gibi dışladılar. Bunlara tepki göstermek için iki kez ligde çekilmeyi planladık ancak çeşitli baskılar nedeniyle bunu uygulayamadık. Şu an için ligden çekilmek gibi bir planımız yok. Diyarbakırspor'un misyonu karıştırıcı ve bozucu değil, barışçıl ve yapıcı olmaktır. Her zaman bu doğrultuda hareket ettik. Bu kadar ayrımcılık ve haksızlığa rağmen pes etmedik. Bu saatten sonra çekilsek neyi değiştireceğiz? Bu haberler kesinlikle hayal ürünü ve yalandır. Planı yaptığı iddia edilen bir takımın yöneticileri planı gazetedeki haberden öğreniyor, bu kadar saçma şey olur mu? Haberi yapan arkadaş Diyarbakır tabiriyle kendi kendine gelin-güvey olmuş. Yalanlama yapmamıza rağmen dün de 'Futbol Federasyonu önlem aldı' diye başka haber yapmışlar" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2010 Cuma 16:07:05
Güncelleme :30 Nisan 2010 Cuma 16:36:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halil taş IP: 88.247.67.xxx Tarih : 30.04.2010 18:20:52

sayın basın sözcüsü diyarbakırspor ne zaman süper lige çıkmışsa sadece fenerbahçeyi yenmek ve onları rencide etmek taşlamak ve forma atmak gibi durumları düşünmüştür. diğer takımlar baş göz üstüne ve hele hele galatasaray ise sanki diyarbakırın sahibi imiş gibi davranıyorlar. diyarbakırı süper lige çıkaran aziz başkan süper ligden düşürmeyen,maçlarını satın alan yine aziz başkan galatasaray ne yaptı, her gelişinde tıpış tıpış üçer puanlarını alıp gidiyorlar. bumu kardeş takım bu sene her iki maçtada diyarbakırspor galatasaraya yenildi. hele ikinci maç 4-1 lik skorla bitti. kardeş takım olsaydı 1 bilemedin 2 gol yeterdi. hadi şimdi galatasaray kurtarsın bakalım kardeş takımını. bir takım bir üst lige çıkarken sadece kalıcı olmak için mücadele eder. kalleşlik yapmaz.kalleş takımın hali budur. diyarbakıra ve yönetimine yüksek saygılarımla.