7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'dan spor konferansı

DİYARBAKIR'DA SPOR KONFERANSI DÜZENLENECEK

Turkcell Süper Lig takımlarından Diyarbakırspor, TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından DİSKİspor ile 23-24 Şubat tarihlerinde spor otoritelerinin de katılacağı spor konferansı düzenleyecek.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer, DİSKİspor Kulübü başkanı Avukat Metin Kılavuz, TFF Bölge Müdürü Serkan Bayhan, ASFK başkanı Remzi Dayan, HİF Başkanı Akif Gözmen, TUFAD Başkanı Samet Karakaş ile Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Şahebettin Aydın katıldılar.

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer de, spor konferansının çok faydalıcı olacağına inandığını belirterek, "Spor konferansında, sportif medyanın rolü, spor ve siyaset ilişkisi, sporda hukuki engeller, kadın ve örgütlenme modelleri, alt yapı ve tesisleşme, eğitim, spor ve ahlak ile Türkiye'de spor kulüplerinin sorunları ve çözümü konularının ele alınacağını ifade etti.

DİSKİspor Başkanı Metin Kılavuz ise toplantıda yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da bir ilki gerçekleştireceklerini 23-24 Şubat tarihlerinde yeni bir başlangıç olarak spor konferansı düzenleyeceklerini belirtti.

Spor konferansının 23 Şubat'taki oturumuna spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, spor yazarı ve yorumcusu Okay Karacan, yazar Turgay Renklikurt, spor yazarı Yiğiter Uluğ, gazeteci Ragıp Duran, spor yazarı Atilla Gökçe, spor yazarları Bağış Erten, Ümit Kıvanç, Doğan Durgun, Kıvanç Kocak, Rahşan İnal, eski milli futbolcu Metin Kurt, Spor Emekçileri Sendikası Başkanı Av. Kısmet Erkiner, Hukukçu Vedat Erten, Görme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Baran katılacak.

24 Şubat oturumuna ise, Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı M. Ali Babacan, Gaziantepspor Eki Başkanı Celal Doğan, teknik direktör Cevat Güler, spor yazarı Ömer Üründül, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, Prof. Dr. Turgay Biçer, eski hakem Yıldıray Aslan, Yrd. Doç. Recep Cengiz, spor yazarları Tunç Kayacı ile Metin Tükenmez katılacaklar.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:12:00
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 15:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?