7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'dan taraftara çağrı

Diyarbakırspor yönetimi ve taraftarlar birlikleri Cumartesi günü cezaları nedeniyle Adana'da oynayacakları İstanbul Büyükşehir belediyesi maçında takımlarına destek vermek için taraftarlarına 'Adana'ya gel' çağrısı yaptılar.

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle maçlarını birisi seyircisiz ikincisi başka bir ilde oynama cezası alan Diyarbakırspor'da, hedefin zor şartlara rağmen bu maçları kazanmak olduğu açıklandı.

Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, birlik beraberliklerini Adana'da göstermeleri gerektiğini vurgulayarak, "Artık Diyarbakırspor'un çıkış vakti gelmiştir. Bunun için tüm taraftarlarımıza Adana'ya takımlarını desteklemeye çağırıyoruz. Bizim için bu maç çok önemlidir. Saha ve taraftar avantajını çok iyi kullanıp futbolcularımıza destek vermeliyiz ki 3 haftadır devam eden şansızlıklarımızı yenip kentimize 3 puanla dönebilelim. Bu bizi moral açısından üstün bir seviye getirecek" dedi.

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek ise, taraftarlar olarak iyi ve kötü günde takımlarının yanında olduklarını söyleyerek, "Takımımız hak etmediği cezalar aldı. Bizler onun destekçisiyiz. Diyarbakır'dan çok sayıda taraftarımız Adana'ya geliyor. Çevre il, ilçelerden ve Adana'nın içinde bulunan tüm Diyarbakırlıları canımız kadar sevdiğimiz takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Bu maçımızda Adana takımları taraftarları da bizleri destekleyecek. Kalabalık bir kitle ile takımımızı şahlandırıp sahadan galip ayıracağız. Birlik beraberliğimizi tek yumruk haline getirip ne pahasına olursa olsun 3 puanla ayrılan taraf olmalıyız" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2009 Cuma 13:39:21
Güncelleme :2 Ekim 2009 Cuma 13:44:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?