5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Diyarbakırspor'un yeni teknik patronu Murat Yiğiter

Diyarbakırspor'da teknik direktörlüğe Genel Menajer Murat Yiğiter getirildi. Kulüp Başkanı İslam Çetin, Murat Yiğiter'in genel menajerlik ve teknik direktörlük görevini birlikte yürüteceğini açıkladı.


Diyarbakırspor'da teknik direktör sorunu çözüldü. Yeşil-kırmızılı ekipte Genel Menajer Murat Yiğiter, teknik direktörlük görevine getirildi. Kulüp Başkanı İslam Çetin, Murat Yiğiter'in genel menajerlik ve teknik direktörlük görevini birlikte yürüteceğini belirterek, "Kendi bünyemizde yetişen evladımıza görev verdik. Elbetteki yardımcıları da Diyarbakır'dan olacak. Kendisine güvendiğimiz için iki görevi birden verdik. Takımla ilgili tüm sorumluluk kendisine ait olacaktır. Bizim için önemli olan Diyarbakırspor'un başarılı olmasıdır. Murat Yiğiter ile Diyarbakırspor'un başarılı olacağına inanıyoruz. Güçlü bir yönetim olursa önlerini açmak için görevi bırakabiliriz. Ancak kulübü sahipsiz bırakmamak için de tüm olanaklarımızı kullanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Teknik direktörlük görevine getirilen Genel Menajer Murat Yiğiter da, "Diyarbakırspor'u en iyi tanıyanlardan birisiyim. Kulubün yıllarca ekmeğini yedim. Şimdi de iki görevi birden yürüteceğim. İnşallah başarılı olurum. Yaptığımız transferler olumlu. Büyük ölçüde kadro iskeletimizide koruduk. Yardımcılarımı da birkaç gün içinde belirleyeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 11:13:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?