7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da 3 puan sevinci

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor'da Eskişehirspor'u 3-0 yenmenin sevinci yaşanıyor. 

Eskişehirspor karşısında farklı kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Teknik Direktör Bahri Kaya, "Çok iyi hazırlandığımız bu maçtan daha farklı sonuç ortaya çıkabilirdi. Ligin ilk yarısında sahamızda oynayacağımız son maç olduğu için kazanmamız gerekiyordu. Çünkü aksi takdirde, ilk 5'ten kopacaktık. Bu nedenle futbolcularım, saha içerisinde kendilerine verdiğim görevleri harfiyen yerine getirdi. Kendilerini sergiledikleri performanstan dolayı kutlarım. Bununla beraber desteklerini bizden esirgemeyen taraftarlarımızın da yüzleri güldü. Maça geldiklerine değdi. Diyarbakırspor hedefi olan bir ekiptir, bu nedenle de maçlarını büyük dikkat içerisinde oynamalıdır" dedi. 

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Uşakspor maçının idmanlarına yarın başlayacaklarını belirten Kaya, şöyle konuştu: "Bu sevincimize karşın Yılmaz ile Yunus'un kart cezalısı durumuna düşmeleri, Uşakspor maçında oynayamayacak olmaları bizleri üzdü. Eskişehirspor maçında takımımızın 3 golünü atan Muhammed Ali Kurtuluş da, profesyonellik örneği sergileyip iyi bir maç çıkardı. Ligde şansız şekilde puanlar kaybetmiştik. İnşallah, bu puan kayıplarını da telafi edeceğiz."
iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 11:51:08
Güncelleme :4 Aralık 2006 Pazartesi 11:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
REZAN NURBAKİ IP: 88.234.68.xxx Tarih : 10.12.2006 23:31:15
yendiginiz için mutluyuz şimdide sizi;1 süper ligte görmek istiyoruz ihşallahta öyle olur umudumuz allatan kesilmez bu her zaman aklımızda ve yüregimizde