7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da beraberlik üzüntüsü

Bank Asya 1. Lig'de dün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile 2-2 berabere kalan Diyarbakırspor, beraberliğe sevinmedi.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, Karabük'te galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyleyerek, "Maddi sıkıntıya rağmen emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Maçın ilk dakikalarında 1-0 öne geçtik. İyi oynadık, ama kendi hatalarımızdan goller yiyince geriye düştük. Karşılaşmanın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettik, iyi bir futbol ortaya koyduk. Ancak girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Karabük'te 2 puan kaybettik.
 
Hakemler hakkında çok az konuşan hatta hiç konuşmayan biriyim. Ama Karabük'te canımız yandı. İki net penaltımız verilmedi ve bu da sonuca etki etti. Bu kadar zor şartlarda mücadele ederken hakem hatalarıyla puan kaybetmek daha üzücü oluyor. Buraya gelinceye kadar sadece tek bir idman yapabildik. Maddi problemlerimiz devam ediyor ve bunun en kısa sürede aşılacağına inanıyorum. Diyarbakırspor tüm zorluğa rağmen emin adımlarla yoluna devam edecektir" diye konuştu.

Bu arada teknik heyet tarafından izin verilen Yeşil-kırmızılı takım, yarın yapacağı antrenmanla Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 18:08:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?