8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'da Fener alarmı

DİYARBAKIRSPOR'DA FENERBAHÇE ALARMI

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçından puan veya puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Yeşil-kırmızılı takım hafta sonu deplasmanda oynayacağı zorlu Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ziya Doğan, antrenmanlarda toplantılar yaparak futbolcularını zorlu maça motive etmeye çalışıyor.

Fenerbahçe ile oynayacakları maçın bir hayli zorlu geçeceğini belirten Ziya Doğan, "Fenerbahçe, çok önemli oyunculardan kurulu, ligde konum itibariyla iyi bir durumda. Ama bizim için büyük küçük takım ayırımı yok. Rakibimize kendi oyunumuzu kabullendirmek istiyoruz. Zor olacak. Bizim rakibimize göre tek dezavantajımız, yeni oyuncularımızın uyumunda biraz sıkıntı yaşıyoruz, Çünkü devre arasında çabuk transfer yapamadık. Sonlara doğru yaptığımız oyuncuların takıma uyumu ve adaptasyonu sonunda bizim

istediklerimizi kavrayabilmesi için belirli bir zamana ihtiyaçları var. Onun dışında sıkıntımız yok" dedi.

Tazemeta'nın küçük bir sakatlığı olduğunu ve bu futbolcunun maça yetişebileceğini söyleyen Doğan, "Ayman iyileşti. Tam kadro olarak hazırız. Aslan gibi oynayacağız. Zorlu deplasmandan, alabileceğimiz en iyi sonucu alıp gelmek istiyoruz. Maçımıza motive etmeye çalışıyoruz. İnşallah maç günü göreceksiniz, çok iyi mücadele edeceğiz. Rakibimizden çekinmiyoruz. Sonucun ne olacağını kestirmek gerçekten zor. Bence 3 ihtimalli maç" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR'DA FENERBAHÇE ALARMI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:19:02
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 23:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?