7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da galibiyet hesapları

DİYARBAKIRSPOR'DA GALİBİYET HESAPLARI

Turkcell Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakırspor'da Pazar günü Ankara'da oynanacak olan Kayserispor maçının provasını bol gollü geçen idman maçı ile gerçekleştirdi.

Diyarbakırspor'da işler sıkı tutuluyor. Yeşil-kırmızılı takım Teknik Direktör Mehmet Budakın yönetiminde yaptığı idmanda koşu ve kültür-fizik hareketlerinin ardından topla kısa çalışmalar gerçekleştirdi. Bol gollü geçen idman maçında ceza atışlarına büyük önem verildi. Yaklaşık iki buçuk saat süren antrenman zevkli ve çekişmeli bir ortamda gerçekleşti. Sakatlıkları süren Martinoviç, Musa ve kaleci Metin Aktaş takımdan ayrı koşup hafif çalışmalar yaptılar.

Teknik Direktör Mehmet Budakın, Diyarbakırspor olarak zorlu bir süreçten geçtiklerini bunu en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Ankara'da oynayacağımız Kayserispor maçı dönüm noktamız olabilir. Çünkü Diyarbakırspor olarak alacağımız bir galibiyet bizi her yönden olumlu etkileyecektir. İşte biz bunun düşüncesi ve uğraşı içerisindeyiz. Bu maçımızla ilgili antrenmanlarımızı Pazartesi gününden beri sürdürüyoruz. İdman eksiği olan futbolcularımıza iki idman yaptırıyoruz. Şu

anda takımımızda bir sorun yok. Gelişmeler iyi. Hafta başından beri galibiyete endekslendik. Futbolcularımız istekli. 3 sakat oyuncumuz var, durumları iyi değil. Takım olarak Cumartesi günü yapacağımız idmanın ardından öğleden sonra Ankara'ya gideceğiz. Maç saatine kadar kadromuzu kampa alacağız. Diyarbakırspor olarak Ankara'daki maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DA GALİBİYET HESAPLARI
DİYARBAKIRSPOR'DA GALİBİYET HESAPLARI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 15:03:00
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 15:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?