7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da galibiyet hesapları

DİYARBAKIRSPOR, GALATASARAY'I YENMEK İSTİYOR

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında İstanbul'da Galatasaray'la karşılaşacak olan Diyarbakırspor rakibinin yenmenin planlarını yapıyor.

Diyarbakırspor'da tkenik, yönetim ve futbolcular Galatasaray maçına odaklandı. Diyarbakırsporlu futbolcular, teknik direktör Güvenç Kurtar nezaretinde idmanlarını yoğun bir tempoda sürdürüyorlar. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, İHA'ya yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor olarak rahat bir maç oynayacaklarını ve 90 dakika boyunca galibiyetten başka bir şey düşünmeyeceklerini belirterek, "Bu maçımızda varımızı yoğumuzu sahaya dökeceğiz. Bu maç bizim ölüm-kalım maçımızdır. Ligde kalan 6 maçımızı büyük dikkat

içerisinde oynayacağız. Çünkü Diyarbakırspor olarak bugüne kadar çok şansız maçlar kaybettik. Hakkımız sahada gasp edildi. Yoksa bu kadar puan kaybetmezdik. Göz göre göre hakkımız yeniliyor. Tüm Türkiye spor kamuoyu bize hak veriyor. Ama yetkililer maalesef ses çıkartmıyor. Galatasaray maçı Diyarbakırspor'un kaderini döndürecek bir karşılaşma olacaktır. Bunu sahada gerçekleştirmek için büyük gayret serf edeceğiz. İstanbul ve çevresindeki tüm Diyarbakırlıları maçımıza bizi desteklemek için davet ediyoruz.

Rakibimiz kim olursa olsun karşısına galibiyete çıkacağız" dedi.

Yeşil-kırmızılı takımın başarılı oyuncularından Adnan Güngör ise, takımlarını şansızlık ve haksızlıkların ligde bu duruma getirdiğini belirterek, "Diyarbakırspor ligin alt sıralarını hiçbir zaman hak eden bir takım değildir. Yaşadığımız olumsuzluklar takımımızı bu hale ve konuma getirdi. Takımızda bazı eksiklikler oldu, bunlara saha kapatmalar ve cezalar eklenince takımımızın morali sıfıra indi. Ligden düşmemeyi düşünüyoruz. Bu haftadan başlayarak bir çıkış başlatacağımıza inanıyoruz. Arkadaşlarımla

birlik beraberlik içerisindeyiz. Taraftarlarımız, Galatasaray'la oynayacağımız maçta kazanma arzusu ile dolu bir Diyarbakırspor izleyecekler" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR, GALATASARAY'I YENMEK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2010 Cuma 15:24:00
Güncelleme :9 Nisan 2010 Cuma 23:32:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?