7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da nefesler tutuldu

Bank Asya 1. Lig'de 47 puanla ikinci sırasında bululan Diyarbakırspor'da Pazar günü oynanacak Giresunspor maçı için nefesler tutuldu maç saati beklenmeye başlandı.

Tüm planlarını 3 puan için yaptıklarını belirten teknik direktör Coşkun Demirbakan, "Giresun maçında hedefimiz kesinlikle 3 puandır. Taraftarlarımızın desteğiyle bunu gerçekleştireceğimize hepimiz inandık. Karabükspor maçı geride kaldı. Futbolda geçmiş unutulur, önemli olan önündeki maçtır. Futbolcularımızla yaptığım toplantılarda vardığım kanaat hepsi durumumuzun bilincindeler. Ligde hedef için sayılı maçlarımız kaldı. Artık dönüşü olmayan yola girdik. Bunun için herkesin büyük dikkat içinde olması gerekmektedir. Geçen hafta yaşanan olumsuzluk nedeniyle futbolcularım idman yapmadılar. Çok basit hatalar yüzünden kazanacağımız maçı kaybettik. Yoksa şimdi 49 puana sahiptik. Her zaman dediğim gibi önümüzde zorlu maçlar var, her birisi final niteliğinde. Rakibimiz Giresunspor, deplasmanlarda başarılı bir ekip. Biz rakip ayırımı yapmıyoruz. Hedefimiz belli elimizden geleni saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanmalıyız. Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımıza büyük iş düşüyor onlar bizim 12. adamımız. Taraftarı olmayan bir takım başarılı olamaz. Futbolda taraftarın olmadığı bir maça bakın, tatsız bir görünüm veriyor. Ben ve futbolcularımın tek isteği var taraftarlarımızdan. Maç boyunca bizi desteklesinler. Gerisini bize bıraksınlar" dedi.

Takımdaki sakat futbolcuların durumu hakkında da bilgi veren Demirbakan, "Takımımızda Kaleci Fevzi, Ömer Yalçın, Barış, Erhan ve Mithat'ın sakatlıkları sürüyor. Bu arkadaşların tedavileri devam etmektedir. Durumları maç saatine kadar belli olur. Diyarbakırspor olarak ligde iyi bir avantaj yakalamışız. Bunu inşallah lehimize çevireceğiz " dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 12:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?