8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'da ödemeler yapılamıyor

DİYARBAKIRSPOR'DA ÖDEMELER YAPILAMIYOR

Turkcell Süper Lig'de bu hafta cezası sebebiyle Gaziantepspor ile Ankara'da karşılaşacak olan Diyarbakırspor'da futbolculara ödemelerin yapılmaması huzursuzluğa yol açtı.

Gaziantepspor maçının hazırlıklarını Ankaragücü Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde sürdüren Yeşil-kırmızılı ekip, zorlu maçı kazanarak iki hafta sonraki Galatasaray maçına moralli girmek istiyor. Gaziantepspor maçı öncesinde futbolcularda alacakların ödenmemesi sebebiyle moral bozukluğu yaşandığı öğrenildi.

Öte yandan teknik direktör Güvenç Kurtar, eksik oyunculardan dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Musa, hastaneden çıktı durumu iyi. Milan Martinoviç izinden döndü. Burak'ın tedavisi sürüyor. Tazemeta, Diallo ve Abdullah'ın sakatlıkları sürüyor. Genç bir oyuncu ve 3. kaleciyi takıma çağırıp, antrenmanlarda futbolcu sayımızı artırmış olduk" dedi.

Gaziantepspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Kurtar, "Futbolcularımızla birlikte ligde kalmak için sonuna kadar savaşacağız. Ligde kalacağımıza da inanıyoruz. Gaziantepspor'u yenmek adına her şeyi yapacağız. Gaziantepspor çok güçlü ve kaliteli bir ekip ama biz de bu ligde kalmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Rakibin gücü bizi ilgilendirmeyecek. Ligde bulunduğumuz konum itibarı ile karşımıza Galatasaray veya Beşiktaş da çıksa yenmek zorundayız. Şu an küme düşme hattındayız. Her maça

kazanmak için çıkıyoruz. Diyarbakırspor'da bazı olumsuzluklar olmazsa işler düzene girer" diye konuştu.

DİYARBAKIRSPOR'DA ÖDEMELER YAPILAMIYOR
DİYARBAKIRSPOR'DA ÖDEMELER YAPILAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 12:15:00
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 19:46:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?