8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'da olağanüstü hal

DİYARBAKIRSPOR'DA, KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında cezası nedeniyle Ankara'da karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Diyarbakırspor, Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Güvenç Kurtar'ın istifasının ardından teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Budakın, takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Sezon başında Ziya Doğan döneminde sportif direktörlük yaptığı hatırlatan Budakın, "Bu hocanın gitmesinden sonra görevime devam demiştim. Diyarbakırspor'da şansız ve olumsuz günler yaşanıyordu. Kaleci Gökhan ile futbolcularımızdan Erdinç Yavuz'un Teknik Direktör Güvenç Kurtar tarafından kadro dışı bırakılmalarına karşı çıktım. Çünkü takım için çok büyük eksik olacaklardı. Bende görevimden istifa etmiştim. Güvenç Kurtar görevinden istifa edince görev bana verildi. Bende takımımla birlikte idmanlara başladım. Takım içerisinde birlikteliği yeniden sağlayacağım. Olumsuzlukları bertaraf edeceğiz. Tazemeta, Gökhan ve Erdinç idmanlara başladı. Tüm futbolcularımızın moralleri de düzelmeye başladı. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçının idmanlarını yoğun bir tempoda sürdürüyoruz. Maç saatine kadar futbolcularımı moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getireceğime inanıyorum. Bizim için ligde kalan tüm maçlarımız artık finaldir" dedi.

DİYARBAKIRSPOR'DA, KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ OLAĞANÜSTÜ HAL İLAN EDİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 15:38:00
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 18:15:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?