7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'da sessiz bekleyiş

Geçen sezon Turkcell Süper Lig'e veda eden Diyarbakırspor'da sorunlar bitmezken, 27 Temmuz'da yapılacak kongre akıllarda soru işareti oluşturuyor. Yeni sezon için de kulüpte herhangi bir hazırlık yok.

Türkiye liglerinin en sorunlu kulüplerinden Diyarbakırspor'da yeni sezonla ilgili en ufak bir girişim olmazken takımın durumunun ne olacağı belli değil. Bugüne kadar bir futbolcu bile almayan ve kampa gidecek kadrosu da olmayan Yeşil-kırmızılı kulübün acı durumu taraftarlarını fazlasıyla üzüyor. Yetkililer, kulüp başkanı Çetin Sümer'e de ulaşamazken, Başkan Çetin Sümer'le prensipte anlaştığı öne sürülen Teknik Direktör Suat Kaya, son durumuyla ilgili konuştu.

Başkan Çetin Sümer'i beklediğini ifade eden Suat Kaya, "Ne yapacağız, ne edeceğiz, transfer için ekonomik konunun halledilmesi gerekmektedir. Şuana kadar Benim prensipte anlaştığım futbolculara imza attırmamız gerekirdi. Kampı da en azından yarılamalıydık. Ama hiç bir şey yapamadık. Yeni sezon planları da hazır değil. Başkanı bekliyorum eğer buluşmazsak hiç bir şey gerçekleştiremeyiz. Kendisiyle anlaşmıştık. Benimle ilgili sorun yok, önce futbolcu transferini gerçekleştirip çalışmalara başlayacağız. Tüm takımlar transferlerini tamamlamak üzere ve hazırlıklarını yapıyorlar maçlarını oynuyorlar. Diyarbakırspor geç kalmamalı. Sorunları çözmeliyiz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 16:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?