8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'ın 6 lisanslı futbolcusu kaldı

DİYARBAKIRSPOR'UN 6 LİSANSLI FUTBOLCUSU VAR

Turkcell Süper Lig'den düşen, yeni sezonda Bank Asya 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Diyarbakırspor'un sadece 6 lisanslı futbolcusu kaldı. Yeşil-kırmızılı kulübün şu ana kadar resmi bir transferi bulunmuyor.

Diyarbakırspor'un yeni sezonda işi zor gözüküyor. Yeşil-kırmızılı kulüpten edinilen bilgiye göre, FIFA'lık olan Dejire Jop, Hakan Güler, Ufuk Bayraktar, İbrahim Ulüm, Musa Büyük'ün sözleşmesi devam ediyor. Bu futbolcuların durumunun ne olacağı ise belli değil. Sezon başında 15'i yabancı olmak üzere 13 alt yapı, 29 A takım futbolcusuyla birlikte toplam 56 isimle anlaşan Diyarbakırspor'dan giden futbolcular ise, Erdinç Yavuz (Konyaspor), Gökhan Tokgöz (Konyaspor), Adnan Güngör (Konyaspor),Bessam Abbas

(Konyaspor), Abdullah Çetin (Orduspor) , Burak Karaduman (Konyaspor), Erdal Güneş (Mersin İdmanyurdu),Erhan Şentürk ( Denizlispor), Barış Ataş (Trabzonspor), Murat Kayalı (Ayrıldı) oldu.

Diyarbakırspor'dan ayrılıp da kulüp bulamayanlar ise, Gutsa, Bebe, Goran Stankovski, Celalettin Koçak, Milan Martinoviç, Ümit Bozkurt ve Osman Kurtuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 15:46:05
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 16:59:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?