7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Diyar'ın Bank Asya 1. Lig'de son maçı

Diyarkırspor, Bank Asya 1. Lig'deki son maçı olan, evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kulüp Başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, taraftarların kendilerine destek olmalarını istedi.

Diyarbakırspor Başkanı Dr. Abdurrahman Yakut, sahalarında oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçının bilet fiyatlarını belirlediklerini vurguluyarak, "Sezon başından bu yana ucuz tutuğumuz bilet fiyatlarını son maçımıza mahsus olmak üzere biraz attırdık. Eskiden kale arkası 3, maraton 5, kapalı tribün 10 TL'den satılıyordu. Şimdiki bilet fiyatları ise şöyle; 2'şer TL'leri Diyarbakırspor'a olmak üzere kale arkası 11, maraton 22, kapalı tribün 45 ve VIP tribünü ise 100 TL'den satılacak. Bilet fiyatlarını artırmamızdaki neden, kulübümüze katkı olmasıdır. Önemli olan Diyarbakırspor'un maddi açıdan kalkınması ve çıkarlarıdır. Taraftarlarımız bizi anlayışla karşılasınlar. Herkesi Atatürk Stadı'nda görmek istiyoruz. Maç öncesi kulübümüzün Asbaşkanı İzzet Yıldızhan ve sanatçı Ceylan maç öncesi konser verip etkinliklere katılacaktır. Taraftarlarımız hoşça vakit geçirip maçlarını izlesinler. Bununla beraber aile dostumuz Sivaslı iş adamı Antalya Belek Catista Resort Otel sahibi Zeynal Özdoğan Bey Diyarbakırsporlu futbolculara 7 gün aileleri ile birlikte tatil geçirmeleri için tesislerinde yer ayırdı. Bu arkadaşımıza Diyarbakırspor camiası olarak teşekkür ediyoruz "dedi

Yeşil-kırmızılı takım ligin son haftasında evinde oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Coşkun Demirbakan, sahalarında oynayacakları karşılaşmanın startını verdiklerini belirterek, "Futbolcularımıza verdiğimiz izin sona erdi. Son maçımı evimizde oynayacağız. Cumartesi akşamına kadar sürdüreceğimiz çalışmalarımız teknik ve taktik ağırlıklı olacak. Bu maçımızı galibiyetle kapatmak istiyoruz. Pazartesi akşamı büyük gündür. taraftarlarımızın önüne Bank Asya 1. Lig'de son defa çıkacağız. Kentimizde sahamızda Turkcell Süper Lig'e çıkışımızı kutlayacağız. Zorlu geçirdiğimiz ve başarılı olduğumuz yorucu sezonun mükafatını aldık. Sezon başındaki hedefimizi gerçekleştirdik. Tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 12:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?