8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Diyar'ın galibiyete inancı tam

DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCULAR GALİBİYETE İNANIYORLAR

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Lig'in 21. haftasında sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı takımın kaptanı Barış Ataş ile tecrübeli futbolcu Adnan Güngör, Sivasspor maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandıklarını söylediler.

Yeşil-kırmızılı takım, Seyrantepe Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Takım kaptanı Barış Ataş, antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada geçen hafta İstanbul deplasmanında Fenerbahçe ile zorlu bir maç oynadıklarını belirterek, "Zorlu bir Fenerbahçe maçından aldığımız bir puanı gerçekten ekstra olarak görüyoruz. Oradaki atmosfer çok büyüktü. Sahanın kötü oluşana rağmen tüm arkadaşlarım iyi mücadele etti. 3 puanı kaçıran taraf biz olduk. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Sivasspor maçında hedefimiz 3 puan. Bu iki hafta hem Sivasspor hem de Denizlispor maçı

bizim için çok önemli. Fenerbahçe maçında durum 1-1 olunca ben Mehmet Topuz'a faul yaptım. O da beni itti. Ben de ittim sonra, boğazıma sarıldı. Hafiften bir yumruk da vurdu. Kırmızı kartı gördü. Maç sonrasında birbirimizden özür diledik. Bizde her şey sahada biter" dedi.

Diyarbakırspor'un tecrübeli defans oyuncusu Adnan Güngör de yaptığı açıklamada, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçırdıklarını ifade ederek, "Son dakikalarda gol yemeseydik 3 puanla ayrılacaktık. Tabiki Kadıköy'den bir puanla dönmek bizim için moral oldu. Şimdi bizim puan cetvelinde rakibimiz olan Sivasspor'la sahamızda oynayacağız. Tabiki taraftarlarımızın da desteğiyle iyi konsantre olup, 3 puan alıp ligde üst sıralara çıkarak rahatlamak istiyoruz. Bunu da yapacak güçteyiz. Bu maçta taraftarlarımızın

yanımızda olması lazım. Bu gibi maçlarda bize destek vermeleri lazım. Onların desteğiyle inşallah Sivasspor maçını kazanıp çıkışımıza devam etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCULAR GALİBİYETE İNANIYORLAR
DİYARBAKIRSPORLU FUTBOLCULAR GALİBİYETE İNANIYORLAR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 17:25:05
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 22:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?