7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Doğan: Diyarbakırspor engelleniyor

GAZİANTEPSPOR-DİYARBAKIRSPOR MAÇININ ARDINDAN

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, takımının Gaziantepspor karşısında üstün futbol oynadığını ve Diyarbakırspor'un üst sıralara çıkmasının engellendiğini ileri sürdü.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, takımlarının bütün maçlarının yetkililer tarafından izlenmesi gerektiğini belirterek, "Maçla ilgili çok fazla konuşmayacağım. Bugün yüzde yüz oynamak isteyen ve futbol adına her şeyi yapan Diyarbakırspor. Sadece yetkililere seslenmek istiyorum. Yani arkadaşlar lütfen hiçbir şey yapamıyorsanız emeğe saygı gösterin. Yani 90. dakikada gol yemiş bir takımın teknik direktörü olarak, inanın galipte gelsem, bugün bunları konuşacaktım. 90 dakika izlensin iyi oynayan takım nasıl durdurulur, faul ve sarı kartlar nasıl çifte standart yapılır ben buna inanamıyorum" dedi.

Takımının önünde engeller olduğunu ileri sürün Doğan, "İnanın çok zorluklarla kısıtlı bütçelerle bu takımı kurduk. Ama bu takımın önünde engeller var. Sadece bir maç için demiyorum. Tüm maçlarımızı 90 dakika izlesinler ondan sonra konuşalım. Ha biz ne yapıyoruz. Tavrımızı yanlış yapıyoruz. Ondan sonra görüntü Dibyarbakırspor'da yine sıkıntılar var. Hakeme saldırdılar. Saldıranları tasvip etmiyorum ama maçın 15 dakikasından itibaren hissediyorsunuz. Hocalara sesleniyorum yanımda gözümün içine bakamıyor. Ben hakem olsam ne oldu derdim. Az para ile de büyük işler yapılabilir. Ama bizi aşağıda tutmak istiyorlar. Benim aklıma bu geliyor" diye konuştu.

Maçın ardından basın toplantısına katılan Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro da zorlu bir maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Zorlu maç olacağı daha önceden de belliydi. Bu maça gelene kadar oynadığımız kupa ve lig maçlarında çok uzun seyahatler sonucunda çıktığımız maçlarda hiç beklemediğimiz ve istemediğimiz sonuçlar var. Benim takımımdan istediğim maçtan önce maçın 90 dakika boyunca konsantrasyonlarını kaybetmemelerini söyledim. Ve dediğim çıktı. Bir hata yaptık bir gol yedik. İkinci yarıda özellikle çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Onlardan daha iyiydik. Maçı kazanmak için fırsatları yakaladık. Bu maç gösteriyor ki eğer ekibimiz psikolojik olarak, istediği zaman bir çok şeyi başarabilir. Bu maç için neredeyse galibiyetten daha önemliydi ekibimizin gösterdiği reaksiyondan dolayı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2009 Pazar 17:24:04
Güncelleme :1 Kasım 2009 Pazar 17:59:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?