8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DTB'den ağaçlandırma desteği

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), Organize Sanayi Bölgesi'nde yeşil alan oluşturmak amacıyla başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına destek verdi.

Destek kapsamında, Organize Sanayi Bölgesi'ne bin 700 adet büyük çam ağacı fidanı dikilirken, DTB Başkanı Fahrettin Akyıl, ağaçlandırmanın yanı sıra diğer konularda da destek sunacaklarını söyledi.

DTB, Organize Sanayi Bölgesi'nde yeşil alan oluşturmak amacıyla başlatılan ağaçlandırma çalışmalarına destek verdi. DTB, satın aldığı bin 700 adet çam ağacı fidanını Organize Sanayi Bölgesi'ne dikti. Ağaç dikimine, DTB Başkanı Fahrettin Akyıl, yönetim kurulu üyeleri Engin Yeşil, Ramazan Özkılıç, Şehmus Ayhan, Ali Tunç, Diyarbakır Ticaret Odası Meclis üyesi Abdurahman Aslan, Diyarbakır Organize Sanayici İşadamları Derneği (DOSİAD) Başkanı Aziz Özkılıç, Organize Sanayi Bölge Müdürü Turgut Alaydın ile çok sayıda işadamı katıldı. DOSİAD Başkanı A. Aziz Özkılıç, desteklerinden dolayı DTB Başkanı Akyıl'a teşekkür ederek, "Organize Sanayi Bölgemizin yeşillendirilmesi konusunda Diyarbakır Ticaret Borsası büyük görev üstlenmiştir" dedi.

Organize Sanayi Bölge Müdürü Turgut Alaydın ise, 2 yıldan beri böyle bir çalışmanın yapılmadığını belirterek, "2 yıldan beri Organize Sanayi Bölgemizde böylesi bir çalışma yapılmamıştı. Organize Sanayi Bölgemizin çevresi yapılan bu yeşillendirme çalışmaları ile değişecektir. Bizlere destek veren Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Fahrettin Akyıl'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" diye konuştu.

Akyıl da, Organize Sanayi Bölgesi'nin önemine değinerek, "Organize Sanayi Bölgemiz, ilimiz için önemli yatırım alanlarından biridir. Bu bölgemizin daha iyi bir görüntüye sahip olması ve gelişmesi için bizler her zaman burada bulunan arkadaşlarıma destek olmaya çalıştık. Bundan sonra da destek olacağız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:55:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?