7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DTP Heyeti çarşı ziyaretinde

DTP Diyarbakır Milletvekili Gültan Kışanak, Sur Belediye Başkanı Adayı Abdullah Demirbaş, Sur İlçe Başkanı Hakkı Yıldırım ve DTP ilçe yöneticileri Suriçi'nde sobacılar, Sipahi Çarşısı ve ayakkabıcılar çarşılarındaki esnafı ziyaret etti.

DTP Milletvekili Gültan Kışanak, DTP Sur Belediye Başkan Adayı Abdullah Demirbaş ve beraberindekiler Diyarbakır esnafının yoğun ilgisi ile karşılandı. Kışanak, esnafın sorunlarını da dinledi. Kışanak, esnafın yoğun ilgisinden memnun olduklarını ve sorunları iyi bildiklerini belirterek, halkın sorunlarını parti milletvekilleriyle birlikte Meclis'e (TBMM) taşıdıklarını, yereldeki sorunları da belediye başkanlarına ilettiklerini, bunların çözümü için de görüş alışverişi yaptıklarını söyledi.

Esnaftan 29 Mart yerel seçimleri için DTP'ye destek isteyen Kışanak, Suriçi'ni turizm merkezine dönüştüreceklerini ifade etti. Milletvekili Kışanak, seçimin ardından semtin hareketlenmesi, esnafın daha çok kazanması ve turizmin canlanması için geceleri sosyal etkinliklerin yanı sıra kafe, pansiyon ve çeşitli işyerlerinin açılması için belediye başkanlarının çaba göstereceklerini bildirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:26:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?