7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DTP konvoyu seçim turu attı

Yerel seçimlere sayılı saatler kala Diyarbakır'da da seçim yarışı hız kazandı. Yüzlerce araçlık DTP seçim konvoyu kent merkezinde seçim turu attı.

Bugün Diyarbakır kent merkezinde yüzlerce araçlık DTP konvoyu seçim turu attı. Ellerinde DTP bayrakları ile arabaların açık camlarından sarkan partililer sloganlar eşliğinde kent merkezinde gezdiler.
 
Konvoy halinde gezen DTP'lilere yol kenarında konvoyu izleyen bazı vatandaşlardan destek geldi. Kimi vatandaşlar ise DTP'lilere açtıkları bayraklarla destek verdi. Yaklaşık 1 saat kent merkezinde dolaşan DTP'lilerin seçim turu esnasında kimi zaman trafikte aksamalar yaşandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 17:50:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Anlam veremiyorum. IP: 88.229.204.xxx Tarih : 27.03.2009 20:16:21

DTP Bayrağı Olmayan ve konvoyda sıkışığp kalan bir ticar taksi şoförünü linç etmek üzereydiler. oracıkta adamı iş birlikçi vatan haini ilan ettiler bunlara bizzat şahit olduk . Newrozu sahiplendiler DTP li olmayan newrozu kutlayamazmı aponun bayramımı Kürtlerin bayramımı ne akla hizmet ediyorsunuz anlamadım  ben Diyarbakır halkına anlam veremiyorum hizmetmi istiyorsunuz yoksa şiddetmi düşünmeden oy veriyorsunuz birilerinin arkasından ne içinb gittiğinizi bile bilmiyorsunuz şunlara bir ders vermesseniz Diyarbakır hak ettiği yeri bir daha bulamayacak. şimdi bu kürt değil Diyarbakırlı bile değil diye yorum yaparsınız ama kusura bakmayın hepinizden daha Diyarbakırlıyım Hepinizden Daha Kürdüm .