8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

DTP miting düzenledi

Demokratik Toplum Partisi (DTP) yerel seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde miting düzenledi. 

Mitinge DTP Eş Başkanı Emine Ayna ve 29 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır ve ilçelerinden aday gösterilen belediye başkan adayları katıldı. 

Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinde gerçekleştirilen DTP aday tanıtım mitinginde partililere ilk olarak Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve DTP tarafından tekrar aday gösterilen Osman Baydemir bir konuşma yaptı. Baydemir, konuşmasında hizmetlerinin kıskanıldığını iddia ederek, "Biz mücadelemizin daha ortasındayız. Ortadoğu'nun en güçlü sanat, kültür, ticaret ve turizm kentinin 10 yılda temellerini attık. Şimdi Ortadoğu'nun kültür başşehri, ticaret başşehri, inançların bir arada yaşadığı başşehri hep birlikte oluşturacağız. Onların gözü var ama görmüyor. Onların yüreği var ama hissetmiyor. Onlar halkımızı kandırmaya çalışıyor. Onlar halkımızı hafife alıyorlar. Sadece kendilerini kandırıyorlar" dedi.
 
Baydemir'in ardından DTP Eş Başkanı Emine Ayna bir konuşma yaptı. Ayna'nın konuşmasının ardından kalabalık sessizce dağıldı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 23:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?