7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DTP'li heyetten Baydemir'e ziyaret

DTP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Hilmi Aydoğu, Diyarbakır İl Başkanı Ali Şimşek ve yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret ederek 29 Mart'ta yeniden seçilmesinden dolayı kutladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir partilileri güllerle karşıladı. DTP MYK üyesi Hilmi Aydoğdu, İl Başkanı Ali Şimşek ve partili yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i makamında ziyaret ederken Baydemir kutlama nedeni ile partilileri güllerle karşıladı.

29 Mart yerel seçimlerinde Diyarbakır halkının ortaya koyduğu iradeyi kutlayarak sözlerine başlayan DTP İl Başkanı Ali Şimşek, bu özgüvenden hareketle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Baydemir şahsında tüm partilileri kutlayarak konuşmasına başlayan MYK üyesi Hilmi Aydoğdu, temposu oldukça hızlı ve yüksek bir seçimi geride bıraktıklarına belirtti. Seçimden sonra Büyükşehir Belediyesi'nin misyonunun ve sorumluluk sınırlarının arttığına dikkat çeken Aydoğdu, Kulp, Hani, Çınar gibi ilçelere de hizmetleri en iyi şekilde taşınacağını kaydetti.

Halkın ve örgütün başarısı olarak seçimleri değerlendiren Başkan Baydemir, bin bir güçlüklerle ve ödenen büyük bedeller sonucunda ortaya çıkan birliğin önemli bir noktaya geldiğini söyledi. Halkın gösterdiği bu teveccüh karşısında sorumlulukların daha da arttığına dikkat çeken Baydemir, tüm partilileri seçim çalışmalarında gösterdikleri özveriden dolayı gül vererek kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 19:10:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?