5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

DTP'li vekillerden Özsökmenler'e övgü

DTP Diyarbakır Milletvekilleri Akın Birdal, Aysel Tuğluk, Gültan Kışanak ve Selahattin Demirtaş, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i ziyaret ederek teşekkür etti.

DTP Diyarbakır Milletvekilleri Akın Birdal, Aysel Tuğluk, Gültan Kışanak ve Selahattin Demirtaş'ın nezaket ziyaretleri devam ediyor. DTP İl Başkan Yardımcısı Musa Farisoğulları ile beraber Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler'i ziyaret eden milletvekilleri, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan DTP Grup Başkan Vekili Selahattin Demirtaş, yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını belirterek, bu dönemde kendilerine güç ve destek veren tüm kurum ve arkadaşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Seçim çalışmaları sırasında adı ne olursa olsun halkın, kendi hareketini her koşulda desteklediğini bir kez gördüklerini dile getiren Demirtaş, "Seçim çalışmaları sırasında gittiğimiz köylerde, cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez belediyelerimiz tarafından hizmet götürüldüğünü gördük. Köylerimize ilk defa yol yapıldı, su götürüldü. Bağlar'da da ayrımcı politikalara rağmen çok güzel projeler yürütülüyor. Sayın Belediye Başkanımız, yoğun göç alan Bağlar'da çok önemli çalışmalar yaptı.

Halkımız adına Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki başarılarını arttırarak devam ettirecek. Bu çalışmalar diğer belediyelere de örnek olmalı" dedi. AK Parti'nin tüm belediyeleri alma isteğine de işaret eden Demirtaş, "AK Parti bütün belediyeleri almak istiyorsa bunun adı demokrasi değildir. Demokrasi için muhalefetin de desteklenmesi gerekir" diye konuştu.

Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler ise "Biz üç yılı aşkın süredir burada hizmet ediyoruz. İlk defa milletvekili ziyaretçimiz oldu. DTP'li milletvekillerinin barış ve demokrasi mücadelesini en iyi şekilde vereceklerine inanıyorum. Biz rutin işlerimiz için bile Ankara'da bir yetkili bulamıyorduk. Bundan sonra milletvekillerimiz ile ortak çalışacağız. Bu ortak çalışmanın kente getireceği başarı için kendilerini kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 16:20:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?