7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

DTSO üyeleri kulübe de üye odu

Diyarbakırspor'a 4 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesinde delege desteği sürüyor. 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) yönetim kurulu ve meclis üyelerinin bugünkü katılımıyla oda üyelerinin delege kayıtları yapıldı. 

Diyarbakırspor Ali Gaffar Okkan Tesisleri'ndeki yapılan katılım törenine Diyarbakırspor Başkanı Servet Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kutbettin Arzu, Eczacılar Odası Başkanı Ferhat Değer, ANAP İl Başkanı Sedat Bayhan ile oda yönetim kurulları üyeleri katıldı.

Delege kayıtları yapıldıktan sonra konuşan Diyarbakırspor Başkanı Servet Can, "Diyarbakırspor, haksız bir şekilde küme düşürülmüştür. Önemli olan herkesin kulübe sahip çıkmasıdır. Yönetim kurulu olarak yeniden aday değiliz. Bugüne kadar da kimse çıkıp da 'Ben adayım' demedi. Bu, üzücü bir durumdur. Kurum ve kuruluşların Diyarbakırspor'a sahip çıkması gerekir" dedi.
 
DTSO Başkanı Kutbettin Arzu, Diyarbakırspor'un Süper Lig'den düşmesinin kent adına üzücü bir durum olduğunu belirterek, "Kısıtlı imkanlarımız var. Süper Lig, büyük külfet isteyen bir şey. Tüm iş adamlarının yardımcı olmaları gerekiyor. Büyük destek lazım. Biz karınca kararınca yardım ederiz ama bu yeterli olmaz. Delege sisteminin değişmesi iyi bir şeydir. Delege sayısı gittikçe artmaktadır. Bu sevindiricidir" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2006 Cuma 18:31:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?