8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Düğünde dolar yağmuru

DİYARBAKIR'DA DOLAR YAĞMURU

Diyarbakır'da iki avukat düzenlenen bir törenle dünya evine girerken, düğünde adeta dolar yağmuru yaşandı. Davetliler dolar atma yarışına girerken, çocuklar dolarları toplamak için birbirlerini ezdi. Başbakan'ın da mesaj gönderdiği düğünde Ceylan, Yaşar İpek ve Cengiz İmren sahne aldı.

Diyarbakır'da görev yapan avukat olan Süleyman Elhakan ve Avukat Gülben Duran düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Şato Park'ta yapılan düğün töreninde davetliler dolar atmak için adeta birbirleriyle yarışırken, davulcu bir yandan çaldı bir yandan da dolar topladı. Atılan dolarları kapmak için çocuklar birbirleriyle yarışırken, düğün öncesi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan genç çifte mutluluk dileklerini içeren bir mesaj yolladı. Düğüne davetli olarak katılan sanatçılar Ceylan, Cengiz İmren ve

Yaşar İpek davetlililere unutulmaz bir gece yaşatırken, davetliler sanatçılar ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler. Krize inat dolar atmak için adeta birbirleri ile yarışan davetliler gece geç saate kadar dolar atmaya devam etti.

DİYARBAKIR'DA DOLAR YAĞMURU
DİYARBAKIR'DA DOLAR YAĞMURU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 12:08:02
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 00:10:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
afacan aliş IP: 78.161.153.xxx Tarih : 7.02.2011 19:00:01

 MAŞALLAH NE GÜZEL BİR DÜĞÜN ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN