7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Eğitim Bir-Sen'den Silvan'da konferans

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Eğitim Bir-Sen Temsilciliği, 'Okuyan Silvan' projesi kapsamında Mehmet Adil Kepolu İlköğretim Okulu'nda bir konferans düzenledi.

Özel Avrupa Birliği Kolejleri Genel Koordinatörü, Toplam Kalite Yönetimi (TKY) ve İletişim Uzmanı Lokman Yetiz, Mehmet Adil Kepolu İlköğretim Okulu konferans salonunda ilçe merkez ilk ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan öğretmenlere yönelik, "Toplam kalite yönetimi, Etkili iletişim ve etkili okuma yöntemleri" konulu konferans verdi.

Konferansın açılış konuşmasında Eğitim Bir-Sen Silvan Temsilciliği'nin çalışmalarına değinen Temsilci Nusret Taş, bu tür yararlı çalışmalar için her zaman her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi.

Konferansta kurumlarda değişimin, iletişimde dikkat edilmesi gereken hususların, vizyon ve misyonun, toplumsal değerlerin, ölçme ve değerlendirmenin önemi ile liderlik özellikleri gibi konulara değinen TKY ve İletişim Uzmanı Lokman Yetiz, konferansını ders alınacak güldüren ve düşündüren fıkra ve hikayelerle bitirdi.

Konferansı beğeni ile dinleyen öğretmenler, konferansı sunan TKY ve İletişim Uzmanı Yetiz ve katkıda bulunan Eğitim Bir-Sen Temsilciliği yetkililerine teşekkür ettiler.
Konferansın sonunda Eğitim Bir-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yasin Yıldız tarafından Uzman Yetiz'e teşekkür plaketi verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 17:21:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?