4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Eğlence mekanlarına yağmur gibi ceza yağdı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve alt kademe belediyesine bağlı zabıta ekipleri, kentin değişik semtlerindeki eğlence mekanlarını denetledi. Yaklaşık 100 zabıta ekibinin katıldığı denetimlerde, 80 işyerine ani baskınlar düzenlendi.

Yapılan denetimlerde bir çok sayıda eğlence mekanının hijyenik koşullardan uzak olduğu gözlenirken, müşterilere farklı fiyat uygulayan 20 işyerine para cezası verildi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Reşat Bakan, gıda terörüne yönelik denetimlerinin devam edeceğini belirterek, "Halkın sağlığıyla oynayanlara göz açtırmayacağız. Kentin tüm noktalarındaki eğlence merkezleri, bar, restorant ve birahaneler denetimlerden geçirildi. Bu denetimler neticesinde şu ana kadar yapılan kontrollerde yaklaşık 20 işyerine para ceza verdik. İş yerlerini, fiyat tarifesi ve genel temizlik kurallarına riayet etmeleri noktasında uyarıyoruz. Bu denetimlerimiz devam edecek ve ceza verdiğimiz işyerlerinde, benzer manzaraların tekrar yaşanması halinde kapatma cezası vereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2005 Cumartesi 15:05:09
Güncelleme :27 Haziran 2005 Pazartesi 17:42:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?