7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Emniyet Kaymakam ziyaretinde

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ve emniyet personeli, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Kaymakam Enver Ünlü'yü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ergani Kaymakamı Enver Ünlü, 164 yaşında olan dünyada nadir kurumlardan biri olan Türk Polis Teşkilatı'nın bugün geldiği noktada halkın gönlünde taht kurduğunu söyledi. Türk Polis Teşkilatı'nın halka hizmet için var olduğunu ve 24 saat görev yaptığını hatırlatan Kaymakam Ünlü, teşkilatın kuruluşunun 164. yıldönümü nedeniyle kendilerine yapılan ziyaretten memnuniyetini belirtti. Kaymakam Ünlü, "Polis teşkilatımızın bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalar için kendilerine teşekkür, ileride yapacakları için de başılar diliyorum" diye konuştu.

Kaymakamlığa yapılan ziyaretin ardından Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'nın da katılımı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının açılışı yapılacak. 5 yıldan bu yana ilçe halkının sevgisini ve takdirini kazanan İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, bu süre zarfında teşkilatı çatısında görev yapan tüm personeliyle birlikte gece gündüz demeden Ergani halkının huzur ve güveni için çalıştıklarını, halkın kendilerine gösterdiği bu sevgi ve takdire layık olmaya çalışacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 16:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?