7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Emniyet Müdürü veda etti

Bursa Emniyet Müdürlüğüne atanan Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya dün akşam Polis Evi'nde düzenlenen yemekle Diyarbakır'a ve çalışma arkadaşlarına veda etti.

Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'ya çalışma arkadaşları Nazım Hikmet'in "Bir memleket isterim" şiiri ile veda etti. Düzenlenen veda yemeğine Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç, emniyet personeli ve gazeteciler katıldı. Veda yemeğinde ilk olarak terfi eden emniyet çalışanlarına plaketleri verildi. Ardından çalışma arkadaşlarının Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya'ya sürpriz olarak hazırladığı ve Diyarbakır'da görev yaptığı süreci anlatan bir film izletildi.

Filmin sonunda Emniyet Müdürü Çatalkaya'ya bir dönemin yasaklı şairlerinden Nazım Hikmet'in "Bir Memleket İsterim" şiiri ile veda edildi. Programın sonunda Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Çatalkaya birer konuşma yaptı. Vali Hüseyin Avni Mutlu Diyarbakır'da kısa sürede emniyet açısından önemli gelişmelerin olduğunu kaydederken Zeki Çatalkaya ise Diyarbakır'ın güvenliği için elinden gelen çabayı sarf ettiğini anlattı. Program müzik şöleni ile son buldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 11:37:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?