8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Emniyet Müdürü'ne forma

Diyarbakır'a yeni atanan ve geçen hafta görevine başlayan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam'a 12 numaralı Diyarbakırspor forması hediye edildi.

Adıyaman'dan Diyarbakır Emniyet Müdürü olarak Diyarbakır'a tayin edilen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Öz Gençler Taraftarlar Derneği yönetimi tarafından makamında ziyaret edildi.

Mustafa Sağlam'a 12 numaralı Diyarbakırspor forması hediye edildi. Öz Gençler Gurubu Başkanı Orhan Tuma, "Kentimize yeni atanan Emniyet Müdürümüz bizleri kırmayarak makamına davet etti" diyerek, " Müdürümüz bizlere çok büyük sevgi göstererek bağrına bastı. Centilmen bir Diyarbakırspor istediğini, kendisinin elinden geldiğince Yeşil-kırmızılı kulübe ve bizlere yardımcı olacağını söyleyerek bizleri çok sevindirdi.

Bizde canımız kadar sevdiğimiz takımımızın formasını kendisine bir dostluk, birlik beraberlik ve sevgi simgesi olarak hediye ettik. Diyarbakırspor daima polis teşkilatından yardım görmüş bir kulüptür. Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan'ı unutmamız mümkün değildir. Diyarbakırspor'un ismini yüceltti. Yeni müdürümüzden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 12:48:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?