7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Emniyete hediye makam aracı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ilçe esnafı ve işadamları tarafından yeni makam aracı alındı.

Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Silvan Huzur ve Güven Derneği üyesi esnaf ve işadamları tarafından 1 adet 2009 model otomobil hibe edildi. İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çalışır, ''Silvan ilçemizin Huzur ve Güven Derneği öncülüğünde Emniyet Müdürlüğümüzün hizmet kalitesinin geliştirilmesi amacıyla yürüttükleri kampanya çerçevesinde Silvanlı esnaf ve işadamlarımızın katkıları ile 1 adet 2009 model Ford Focus marka oto, müdürlüğümüze hibe edilmiştir. Kamu  aaliyetlerinin desteklenmesinde vatandaşlarımızın gösterdiği duyarlılık ve yakın ilgi, devlet-vatandaş işbirliğinin en güzel örneklerinden biri haline gelmiştir. Verilen her türlü desteğin vatandaşlarımıza daha kaliteli ve örnek bir hizmet olarak geri döneceği aşikardır. İl olma yolunda ilerleyen güzel Silvan'ımızın bu yolda ne kadar arzulu olduğu ne kadar istekli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Vatandaşlarımızın sevgisine ve güvenine mazhar olmuş İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak yapılacak her türlü çalışmada hizmet kalitesinin yükseltilmesi, iş ve
işlemlerin mevcut şartlar dahilinde en süratli bir şekilde yürütülmesi, emniyet birimlerinin toplumun her kesiminin rahatlıkla gelebileceği, dertlerini anlatabileceği ve çözümü aşamasında yol gösterici bir kurum olduğu kavramını toplumun en küçük bireyine kadar iletilmesi yolunda kararlı çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Çalışır, "Yürüttüğümüz toplum destekli polislik hizmetlerinde vatandaşlarımızın desteği ile Silvan ilçesi suç ve suçluların barınamadığı, huzur ve asayişin tam olarak tesis edildiği bir ilçe referansı ile il olma yolundaki katkılarımız devam edecektir" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 10:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?