8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Emniyette terfi heyecanı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde 53 personel bir üst rütbeye terfi ederken Emniyet Müdürlüğü havuz başında yapılan törenle personele yeni rütbeleri takıldı.

Törene Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Emniyet Müdür yardımcıları, personel ve eşleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kısa bir konuşma yapan Diyarbakır Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, canla başla çalıştığı mesai arkadaşlarını tebrik ederek, "Önleyici hizmet ağırlığı vardı, suç işlemeden önce suçu önlemek için ne şekilde hareket edeceğiz, onu planladık. Sokaklara hakim olmaya çalıştık ve örneğini gördüğümüz birçok kanlı olayda olay olmadan önce önleme başarısını göstereceğiz. Ama tüm bunlara rağmen ilimizde birkaç elim olay oldu birtakım şehitlerimiz oldu, masum gençlerimiz vefat ettiler. Bunları da çok kısa bir sürede yakalayıp delilleri ile birlikte adli mercilere teslim ettik. Bugün Diyarbakır'da önemli bir failli meçhul cinayetimiz yoktur" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ve Emniyet Müdür yardımcısı Celil Taşkın'a sırayla yeni rütbelerini taktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2009 Salı 14:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?