8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Engin Korukır istifa etti

DİYARBAKIRSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ENGİN KORUKIR İSTİFA ETTİ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da beklenen gelişme gerçekleşti ve birkaç gün önce istifa edeceğini söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, istifa etti.

Teknik Direktör Engin Korukır yaptığı açıklamada, "Haftalardır bende futbolcularım gibi stres içerisindeydim. Diyarbakırspor ile yollarımı ayırmak istiyordum çünkü işler yürümüyordu. Hep fedakârlık ve özveri ile olmuyor. Verilen sözler yerine getirilmiyordu. Takımımızdan istenilen performansı alamıyorduk. Taraftarlar bile maçlara gelmiyordu. İşin doğrusu her şey Arap saçına dönmüştü. İşler yürümeyince benimde bu kulüpte kalmam söz konusu değildi. Yinede sabrettim işler düzelir diye. Fakat hiç bir gelişme

olmadı. Ben Teknik Direktör olarak Diyarbakırspor'da hep sıkıntı yaşadım ve sonuçta yönetimden hiç bir şey talep etmeden dün akşam yönetimle görüşüp istifa etmeyi kariyerim için uygun gördüm. Diyarbakırspor ve taraftarları eski başarılı günlerini bekliyorlar. İki milyon nüfuslu kentte kulübe kimse sahip çıkmıyor. Bende bir kaç takımla görüştüm. Kartalspor ile anlaşabilirim. Diyarbakırspor'a bundan sonraki günlerde başarılar dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 10:59:02
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 12:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?