7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Engin'den taraftara çağrı

DİYARBAKIRSPOR KAPTANINDAN TARAFTARA ÇAĞRI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor Kaptanı Engin Öztonga, "Boş tribünlerin Diyarbakırspor'a yakışmadığını, nerde o eski günler" dedi.

Son haftalarda artan form grafiğiyle dikkat çeken kaptan Engin Öztonga, Yeşil-kırmızılı taraftarlar için açıklamalarda bulundu. Yeni kurulan bir takım olmanın sancılarını yaşadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Buna bir de kulübün yaşadığı sorunları eklediğimizde ilk 6 haftada zor günler geçirdik. İlk haftalarda sıkıntı yaşayacağımızı tahmin ediyorduk ancak bu kadar fazla puan kaybedeceğimizi düşünmüyorduk. Bazı maçları talihsiz şekilde kaybettik. Akhisar ve Bolu'da 90. dakika golleriyle galibiyetten

olduk. Kartalspor maçında 2-0'dan 2-2'ye getirdikten sonra maçı kazanabilirdik. Takım kamp yapamadı, kaliteli olan ancak uzun süre oynamayan arkadaşlarımız var. Hepsini bir araya getirip bir anda çok iyi form tutmak kolay değil. Boluspor maçıyla çıkışımız başlamıştır. Elbirliğiyle kötü giden şeyleri düzelteceğiz. Diyarbakırspor'u hak ettiği yere getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

"BOŞ TRİBÜNLER YAKIŞMIYOR"

Şampiyonluk yaşadığı bir takımda şimdi alt sıralardan kurtulma mücadelesi vermenin zorluğuna dikkat çeken Engin Öztonga, kendi sahalarındaki maçlarda taraftar desteği istediklerini kaydederek, "Şu an son sıralardayız ama şunu herkes bilsin ki biz bu sıraların takımı değiliz. Futbolcular olarak kendi aramızda konuşup bu tablonun kalitemize yakışmadığını vurguluyoruz. Şampiyonluk yaşadığım bir takımda şimdi bunları yaşamam beni üzüyor. Diğer arkadaşlarım da bu durumu kabullenemez. Futbolcular olarak işimiz sahada başarılı olmak ama tribünlerin boş kalmasına çok üzülüyoruz. Taraftarlarımızdan ricam bize sahip çıksınlar. Diyarbakır gibi bir kent Bank Asya 1.Lig'de boş tribünlere maç oynamamalıdır. Taraftarlarımızın kırgınlıklarını anlıyorum ne var ki bu takım onların takımıdır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 14:56:02
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 18:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?