7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Ergani'de 24 köye çocuk parkı

ERGANİ'DE 24 KÖYE ÇOCUK PARKI

Diyarbakır Ergani Kaymakamlığı'nca ilçeye bağlı 24 köyde çocuk parkı yaptırıldı. Yaklaşık 90 bin TL'ye mal olan çocuk parklarını gezen Kaymakam Ramazan Yıldırım, köylerde sosyal hayata uyum çerçevesinde yaptırılan çocuk parkında çocukların ihtiyacı olan tüm oyuncakların olduğunu söyledi.

Ergani Kaymakamlığı'nca yapılan park Selman köyü çocuklarınca coşku ile karşılandı. Karşılarında Kaymakam Ramazan Yıldırım'ı gören Selmanlı çocuklar Yıldırım'a teşekkür ettiler. Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında çocukları sosyal hayata hazırlamak amacıyla merkeze bağlı 24 köyde çocuk parkı yaptırdıklarını ifade eden Kaymakam Yıldırım, "Bu sosyal bir proje. Çocuklarımızı sosyal hayata hazırlamak ve şehirdeki imkanları köylerimize kazandırmak amacıyla hayata geçirilen bu projenin sonunda

çocuklarımızı heyecanlı ve sevinçli bir şekilde görmek bizleri son derece mutlu etmiştir. Şehirdeki çocukların sahip olduğu imkanları köylerdeki çocuklarımıza da sunmak amacıyla başlattığımız bu proje, 90 bin TL'ye mal oldu. Bizim çocukluğumuzda bu imkanlar maalesef yoktu. Yaşadığımız en küçük güzel bir hatırayı bile şimdi sevinçle hatırlıyoruz. Eminim ki bu çocuklar da bu sevinci unutmayacaklardır" dedi.

ERGANİ'DE 24 KÖYE ÇOCUK PARKI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 12:33:02
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 17:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?