8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Ergani'de 400 kişiye iş imkanı

ERGANİ'DE TARIMSAL ÜRÜN PAKETLEME FABRİKASI AÇILACAK

Diyarbakır'ın Ergani Kaymakamı Ramazan Yıldırım, ilçede özel bir şirket tarafından 400 kişinin istihdam edileceği tarımsal ürün paketleme fabrikası ve otel açılacağını bildirdi.

Diyarbakır Dicle Grup tarafından entegre bir proje şeklinde hayata geçirilecek tarımsal ürün paketleme fabrikası ve otel ile ilçede 400 kişinin istihdam edileceğini ifade eden Kaymakam Ramazan Yıldırım, tarımsal ürün paketleme fabrikası projesinin tarım alanında birçok yan sektöre de katkı sağlayacağını söyledi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Kaymakam Yıldırım şunları söyledi:

"Diyarbakır Dicle Grup'tan bir yatırımcı ilçemizde istihdama yönelik büyük bir yatırım yapmak istiyor. Seracılık ve süt sığırcılığının da yapılacağı bu entegre proje çerçevesinde; hem tarımsal ürünlerin, hem de süt ürünlerinin paketlenmesi yapılacak. İlçemizdeki çiftçilere de çok büyük katkısı olacak bu yatırım projesinin içinde otel yapılması da var. İlçemizde en az 400 kişinin istihdam edileceği bu yatırım projesine Kaymakamlık olarak gereken manevi desteği vereceğiz."

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2010 Perşembe 10:13:04
Güncelleme :15 Temmuz 2010 Perşembe 13:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?